Riktade start!

Per 1 oktober 2017 start Riktade en is de website www.riktade.nl live. Riktade is het nieuwe organisatieadviesbureau die opdrachtgevers ondersteunt in het effectiever en efficiënter worden. Doelgericht verbeteren met een minimalistische insteek.

Eind 2016 ontstond het idee om een nieuw organisatieadviesbureau op te richten. De eerste stap was met vrienden en bekenden sparren of het inderdaad een goed idee was. Vervolgens inzichtelijk maken welke diensten Riktade gaat aanbieden en wat het unieke aspect daarin is. Een inspirerend traject. Belangrijk aspect is doelgericht bezig zijn: duidelijk maken waarom een traject wordt uitgevoerd en welke resultaten er bereikt moeten worden. Dit werd vervolgens ook de basis voor de naam: Riktade is Zweeds en bekent doelgericht. Het Zweedse aspect uit zich in de inspiratie die wordt gehaald uit Scandinavisch design: minimalistisch.

De combinatie maakt Riktade: doelgericht veranderingen realiseren, met een minimalistische insteek. Kort, bondig en een duidelijke werkwijze. Alleen analyseren, ontwerpen en implementeren wat nodig is. Met oog voor een goede presentatie, dit is belangrijk voor de acceptatie van het resultaat.

Met deze input is vervolgens een start gemaakt met het realiseren van een eigen huisstijl: een logo, een website, en de look-and- feel van andere documenten. Met veel enthousiasme is er de afgelopen periode gewerkt, met als laatste stap: de live-gang van de website. Een mooi moment! Vol vertrouwen gaan we de komende periode tegemoet om mooie trajecten voor maar zeker ook met opdrachtgevers uit te gaan voeren. En we komen natuurlijk graag vertellen over onze aanpak! Vul hier het contact formulier om met ons in contact te komen.

Riktade
© 2017-2022 Riktade. Alle rechten voorbehouden.