Projectmanagement

In elke organisatie worden projecten uitgevoerd om specifieke producten op te leveren of resultaten te bereiken. Echter, niet elke organisatie heeft (tijdig) de juiste projectmanagement kennis en capaciteit hiervoor beschikbaar. En daarbij kan Riktade helpen!

Een project is een tijdelijke organisatie die is opgezet met als doel om één of meerdere vooraf gedefinieerde producten op te leveren. Belangrijk hierbij is dat er een duidelijke doelstelling wordt gedefinieerd, die vervolgens op projectmatige wijze wordt bereikt. Riktade herkent zich hier goed in! Ook wij willen vooraf duidelijkheid scheppen over wat er wordt verwacht, het is belangrijk om voldoende tijd te nemen om het échte probleem inzichtelijk te maken. Lees hier hoe we dat doen! Op basis van deze behoefte wordt vervolgens het project opgestart. 

Riktade is uw partner voor het uitvoeren van interim projectmanagement opdrachten. Naast het feit dat er wordt gewerkt volgens Prince2 standaarden, is er veel praktijkervaring opgedaan in meerdere soorten projecten, in meerdere branches.

Waarom Riktade

  • Flexibele inzet van projectmanagement capaciteit
  • Prince2 en Lean gecertificeerd
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Pragmatische en hands-on aanpak
  • Frisse blik om organisaties verder te helpen in het leveren van resultaten die écht toegevoegde waarde bieden

Elk project is uniek, de aanpak dus ook! Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken! Lees hier de ervaringen van anderen.

Unieke expertise

Riktade heeft unieke kennis in het werkveld van gezondheidsmanagement waarin zowel inhoudelijk advies gegevens kan worden, alsmede het projectmanagement uitgevoerd kan worden om beoogde resultaten te bereiken:

  • Implementeren van verzuimprocessen en -systemen
  • Irichten van sociale zekerheid en gezondheidsmanagement bij bedrijven
  • Ondersteunen van implementatietrajecten omtrent arbeidsongeschiktheid.

Als je niet weet waar je heen wilt, is elke route goed.

Riktade
© 2017-2019 Riktade. Alle rechten voorbehouden.