Lean methode toepassen Haarlem

Bedrijfsprocessen in de regio Haarlem verbeteren door de Lean methode toepassen

Je klanten houden je bedrijf draaiende, maar zonder een efficiënte werkwijze, zullen ze zonder omkijken de overstap naar de concurrent maken. Kijk kritisch naar de processen in je bedrijf en beoordeel of ze wel zo effectief en efficiënt zijn. Door te kiezen voor de Lean methode toepassen, stel je de klant centraal. De klant is koning en Riktade uit Haarlem helpt je om deze methode in je administratieve bedrijfsprocessen door te voeren.

Wat is Lean?

Bij Lean stel je vast wat waarde heeft voor de klant, en daarmee voor welke onderdelen van de processen binnen je bedrijf de klant bereid is om te betalen. Alles wat in de ogen van de klant geen waarde toevoegt, wordt gezien als verspilling. Denk hierbij aan verkeerde levering van goederen en wachttijd. Door verspilling te elimineren, schat je de klant op waarde en geef je ze het gevoel belangrijk te zijn. Bovendien werk je veel efficiënter, want verspilling kost geld en levert niets op. De Lean methode toepassen in een bedrijf, is een verbetering van bedrijfsprocessen en wordt inmiddels in steeds meer bedrijven toegepast.

Hoe kan Riktade uit Haarlem helpen?

De naam Riktade is Zweeds en dit laat zich vertalen in de minimalistische Scandinavische filosofie. Hierbij werken wij op een manier waarbij wij alleen activiteiten uitvoeren die nodig zijn en alleen zaken op papier zetten die er toe doen. We zijn doelgericht en helpen je om richting te geven aan diverse bedrijfsprocessen. Vormgeving en acceptatie van resultaten is waar het om draait. Door onze minimalistische insteek werken we kort, bondig en duidelijk. Hierdoor weet iedereen waar hij of zij aan toe is en wat er van ze wordt verwacht. En dat is nu precies waar het bij de Lean methode toepassen om draait: duidelijke verwachtingen en taakgerichtheid.

Hulp bij de Lean methode toepassen

Wil jij gebruik maken van het positieve effect van de Lean methode? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak. We analyseren de huidige processen, maken een ontwerp en zullen deze vervolgens implementeren in je bedrijf, niets meer en niets minder. Kies voor meer eenvoud, meer effectiviteit en een efficiëntere werkwijze en kies voor Riktade uit Haarlem om je hierbij te helpen. Neem telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website contact met ons op.

Riktade
© 2017-2021 Riktade. Alle rechten voorbehouden.