Proces verbeteren in Haarlem

Riktade voor proces verbeteren binnen je bedrijf

Dobber je stuurloos rond met je onderneming in een zee vol concurrenten die minder stuurloos zijn? Soms is alleen een goed product of een goede dienst niet voldoende om een krachtig bedrijf op de kaart te zetten. Geef richting om zo snel mogelijk je doelen te behalen. Je bepaalt zelf welke doelen dat zijn en Riktade uit Haarlem helpt je bij het proces verbeteren op weg naar het bereiken van die doelen. 

Wat is procesverbetering?

Procesverbetering is een handeling die wordt gedaan met als doel het verbeteren van interne bedrijfsprocessen. Voor een organisatie is het doel hiervan om processen te vereenvoudigen, beter op elkaar af te stemmen en de doorstroom te verbeteren. Met als eindresultaat een organisatie waarbij sneller, efficiënt en effectief op situaties gereageerd kan worden. Kwaliteit van producten en diensten, klanttevredenheid en de motivatie van werknemers nemen toe en iedereen weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Het verbeteren van bedrijfsprocessen is een investering die zich in heel korte tijd terugverdient.

Wat Riktade uit Haarlem voor je kan betekenen

Wij hanteren het minimalistische principe zoals men dat in Scandinavië kent. Dit betekent dat wij met zo minimaal mogelijke middelen in een zo kort mogelijke tijd resultaat willen boeken. Dit betekent alles behalve dat werkzaamheden vluchtig en slordig uitgevoerd worden, het betekent dat wij alleen noodzakelijke werkzaamheden uitvoeren. Alles draait om duidelijkheid en dat principe willen we ook in het proces verbeteren doorvoeren. Kort gezegd willen wij doelgericht veranderingen realiseren met een minimalistische insteek. 

Tijd voor verbetering?!

Het is tijd voor verbetering of wil je een analyse van de processen binnen je bedrijf om vast te stellen of de juiste koers bevaren wordt? Neem dan contact op met Riktade uit Haarlem voor het maken van een afspraak. We bepalen de scope en starten met het analyseren van de huidige processen binnen het bedrijf. Vervolgens maken we een ontwerp met de door te voeren verbeteringen en daarna gaan we deze implementeren. Elke vraag is uniek en daarom levert Riktade uit Haarlem alleen maatwerk. Hierbij werken we wel met bewezen technieken zoals Lean en Prince2. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of door middel van het invullen van het contactformulier op de website. Jij zet de eerste stap en wij helpen met de rest.

Riktade
© 2017-2021 Riktade. Alle rechten voorbehouden.