Procesoptimalisatie in Haarlem

Riktade uit Haarlem is de expert in procesoptimalisatie

Tijd is geld. We kunnen er doekjes omheen winden, maar zo is het nu eenmaal. In ondernemingen weet men als geen ander dat iedere verloren minuut geld kost. Wanneer de processen binnen je bedrijf niet soepel verlopen, worden doelstellingen niet of niet op een efficiënte manier gehaald en leidt dit tot frustratie van medewerkers en klanten. Riktade uit Haarlem helpt graag bij de procesoptimalisatie binnen je bedrijf.

Waarom is procesverbetering zo belangrijk?

Wanneer je ondernemer bent, wil je dat alles vlekkeloos verloopt. Niets is zo vervelend als processen die niet efficiënt verlopen. Dit kost namelijk tijd en tijd is kostbaar, want deze had je ook in andere dingen kunnen steken. Daarnaast zijn processen die niet optimaal verlopen, frustrerend voor je medewerkers en schrikken ze bestaande en nieuwe klanten af. Kies je voor procesoptimalisatie dan werk je aan het verbeteren van processen binnen een organisatie waarbij tevens processen beter op elkaar afgestemd en vereenvoudigd worden met als eindresultaat een organisatie die snel, efficiënt en effectief op situaties kan reageren. Klanten weten welke kwaliteit ze kunnen verwachten van je bedrijf en je medewerkers weten wat jij als werkgever van ze verlangt.

Wat Riktade uit Haarlem voor je kan betekenen

De naam Riktade is Zweeds en betekent doelgericht. En om daar verder op voort te borduren, hanteren wij het Scandinavische principe van minimalisme. Dit betekent dat wij alleen activiteiten uitvoeren die nodig zijn, alleen op papier zetten wat daadwerkelijk nodig is, met een oog voor vormgeving van resultaten. Hierdoor werken we efficiënt zonder te veel tijd in beslag te nemen en het bijbehorende kostenplaatje onnodig te verhogen. Wij analyseren de huidige processen, ontwerpen een nieuwe situatie en implementeren deze. 

Procesoptimalisatie met minimalistische insteek

Wil jij ook verbetering van je bedrijfsprocessen zonder onnodige poespas er omheen? Kies dan voor Riktade uit Haarlem, procesoptimalisatie met een minimalistische insteek. Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal. Wij begrijpen als geen ander hoe uniek iedereen is en daarom leveren wij alleen maatwerk om het beste resultaat te bereiken. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn als je ons inschakelt of wil je direct een afspraak maken bij ons kantoor, dan kun je ons telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website bereiken. 

Riktade
© 2017-2021 Riktade. Alle rechten voorbehouden.